Látogatók
Oldalainkat 9 vendég böngészi
Márkáink

Vízálló laminált padlók

WPC teraszburkolat

Elektromos fűtőtestek

 

Elektromos fűtés (ADAX)


Tartalomjegyzék
Elektromos fűtés (ADAX)
ADAX leírás
Fürdőszobai elektromos fűtőtestek, infra fűtés
Minden oldal

Elektromos fűtés?

 

“Az nem éri meg, mert nagyon drága” - hangzik a népítélet.

Ez azonban nem igaz.

 

A tények azt igazolják, hogy az ADAX elektromos fűtőpanelek 100%-os hatékonysággal alakítják hővé az elektromos energiát, sőt, a speciális fűtőbetétnek és a precíz szabályozó rendszereknek köszönhetően fogyasztásuk harmada a hagyományos izzószállal működő berendezésekének.

Ugyanakkor nem minden elektromos fűtés ugyanolyan. A legtöbb elektromos fűtőpanellben izzószál van, ezzel ellentétben az ADAX fűtőpaneleket úgy fejlesztették ki, hogy nem izzószál van bennük, hanem egy speciális fémötvözetű fűtőbetét, mely alacsonyabb hőmérsékleten működik, ezáltal kevesebb áramot fogyaszt. A megfelelő fűtésteljesítményt a precíz elektronikus vezérléssel érik el. Az Norvég ADAX-nak  több mint 60 éves tapasztalata van a fűtés területén.

Az elektromos fűtőpanelek hosszú idő óta nagy népszerűségnek örvendenek az észak- és nyugat-európaiak körében. Ez a legtisztább fűtési mód, a kazánoknál és más rendszereknél lényegesen olcsóbban és egyszerűbben telepíthetőek.

Az ADAX további előnyei:

Megbízható: mozgó alkatrészeket nem tartalmaz, a meghibásodás lehetősége gyakorlatilag nem áll fenn. Szervízelést, karbantartást nem igényel. 5 év teljes körű garancia!

 

Egyszerűen telepíthető: szakembert nem igényel, egyszerűen csavarokkal a falra rögzíthető, azonnal használatba vehető. Ha áram van, már a vásárlás napján fűteni tudja ingatlanát.


Bárhol alkalmazható: egyedi körülmények között is profi fűtéshez juthat: önálló, vagy kiegészítő fűtésként, széles modellválaszték, akár fürdőszobában is használható típusok, diszkrét, ugyanakkor modern design

 

Biztonságos: alacsony felületi hőmérséklet (max. 60°C), túlmelegedés elleni védelem, opcionális gyermekzár és függönyvédő


Esztétikus: Díjnyeretes formaterv

Gazdaságos: a központi fűtésrendszer árának harmadáért kiváló minõséget kap, a fűtőszál nem izzik, ezért az izzószálas készülékekhez képest harmada a fogyasztása, precíz, energiatakarékos termosztátok.


Hatékony: Az ADAX az egyetlen elektromos fűtés ami 100%-ban hővé alakítja az elektromos energiát.

 

Éjszakai áram = További megtakarítás

Szinte minden szolgáltatónál elérhető az úgynevezett vezérelt áram, melyet éjszakai áramnak is hívnak. Lényege, hogy az erőművek által napközben megtermelt többlet áramot éjszaka olcsóbban lehet felhasználni. A legtöbb esetben napi 8 órában elérhető. 

“Szinte lehetetlen hogy meghibásodjon egy ADAX fűtőpanel”

“Közel félezer vásárlónk közül a mai napig még senki sem hozott vissza meghibásodott készüléket. Ráadásul 5 éves teljeskörű és 7 napos pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk”

 

“Drágám, írj egy SMS-t a háznak, hogy fűtse fel magát mire odaérünk”

Az ADAX fűtésrendszert kiegészíthetjük rádiójel vezérelt termosztátokkal is, így egy szabadon programozható, vezeték nélküli szabályozási rendszer alakítható ki. A Symphony rendszer akár 16 különböző fűtési zóna egyedi programozását teszi lehetővé akár egy hétre előre időzítve. Mindez a GSM modullal pedig akár sms-ben is programozható. Passzív házak, vagy megújuló energiaforrásokkal rendelkező otthonok számára ez tökéletes megoldás, hiszen így a fűtés költsége örökre nullára csökkenthető. Ez egy biztos befektetés a jövőbe, hiszen a spórolás mellet a bennünket körülvevő természetet is megóvjuk a következő generációk számára.

 

 

Az Adax VP10 fali fűtőpanelek nagy népszerűségnek örvendenek azon tulajdonosok és vállalkozók között, akik stílusos, helytakarékos, hatékony elektronikus fűtési rendszert keresnek elérhető áron. A VP10 fűtőpanelek bármilyen helyiség fűtésére alkalmasak. Költséghatékony megoldást jelentenek meglévőfűtésrendszerek kiegészítésére az otthon felújítása vagy bővítése esetén is. A működési költségek csökkentéséhez elengedhetetlenül szükséges a megfelelő szabályozhatóság. Ennek érdekébe minden modell pontos, elektronikus vagy mechanikus termosztát vezérléssel van ellátva.

 

 

 


 

 


 

Fürdőszobába ajánlott elektromos fűtőtestek:

Adax VPS – Megfelelő választás a fürdőszobába !A fürdőszobai használatra különleges biztonsági előírások vonatkoznak. Az Adax VPS9 és VPS10 elektromos fűtőpaneljeit úgy tervezték, hogy akár a képen „area 2”-vel jelzett területen belül is felszerelhetőek legyenek.

Figyelem!

Az elektromos fűtőpanelek fürdőszobában való felszerelését bízza szakképzett villanyszerelőre!

VPS9 – elektromos fűtőpanel fürdőszobába és mosókonyhába, kifröccsenő víz elleni védelemmel

Lekerekített éleivel és 60°C-os maximális felületi hőmérsékletével biztonságos megoldást jelent még a kisgyermekek számára is, ezért óvodákban is ideális megoldást jelent. Túlmelegedés elleni védelemmel ellátva. Két választható kivitelben készül – 400W és 600W – mindkettő mechanikus termosztáttal van ellátva.

VPS10 – dupla szigetelésű elektromos fűtőpanel fürdőszobába és mosókonyhába, kifröccsenő víz elleni védelemmel

 

Ideális fűtőpanel a fürdőszobába. Maximális felületi hőmérséklet: 60°C, gyermekszobában is alkalmazható. Túlmelegedés elleni védelemmel ellátva. 6 különböző teljesítményű kivitelben 400W-tól 1400W-ig, mindegyik elektronikus termosztáttal szállítva.

 

 


Gyors, jó hatásfokkal működő elektromos fűtőrács. Jól szigetelt, biztonságos érintésvédelmű megoldás szűk, párás fűrdőszobákba, hiszen a felhajtható rácsozattal helyet spórolhatunk vele. Vízlepergető felülete révén alkalmas türülközők szárítására, de akár a bejárathoz szerelve a vizes bakancsokat is tehetünk rá.

VR5 – infravörös fűtés

Az infravörös sugarak rövid idő alatt kellemes hőérzetet biztosítanak. A VR5 fűtőelemek 4 fokozatú kapcsolóval és 1,2 m hosszú csatlakozó kábellel vannak ellátva, hogy minden körülmények között megfelelő megoldást nyújtsanak. Nem csak a fürdőszobában, hanem fedett teraszon vagy erkélyen is kiválóan használható.

Árlista  Itt