Látogatók
Oldalainkat 4 vendég böngészi
Márkáink
Vízálló laminált padlók

WPC teraszburkolat

Elektromos fűtőtestek

 

Hogyan készül?


Melegburkolat:

Bevezetjük Önt a különleges melegburkolatok világába. A megfelelő melegburkolat kiválasztása az aljzat záróbetonozása után történik, ezért ha időben felkeres bennünket, nem kell lemondania a hagyományos parketta természetes szépségéről, vagy a parafa melegségségéről. Befolyásoló tényező a választáskor sokszor a padlófűtés is, de ma már a faburkolatok esetében is vannak rá megoldások például a rétegelt svédpadlók, és a kétrétegű parketták, melyek vastagságuknak és rétegszerkezetüknek köszönhetően tökéletesen alkalmasak a megfelelő ragasztástechnológia alkalmazása mellett a padlófűtésre. Faburkolatoknál melegvizes padlófűtés esetén kizárólag poliuretán ragasztó alkalmazása megengedett, melyek nem tartalmaznak oldószert, tehát károsanyag kibocsátása minimális. A szakszerű előírásokat betartó melegburkolók a munkálatok megkezdése előtt felfűtési jegyzőkönyvet készítenek, amiben a fokozatos felfűtés és lehűtés tényét rögzítik. A rendszeres használat elkezdése előtt a vízhőfokot be kell állítani: bejövő ágon 40fok, visszafele áramló ágon 35fokosra. Ezek betartása mellet sokáig élvezhetjük problémamentesen ezt a fajta komfortérzetet

A faburkolatok mellett rengeteg érv szól, hiszen "a fa addig él, amíg el nem tüzelik." Vonatkozik ez a parkettánkra is, örök értéket képvisel, értéket növel, de ne felejtsük el, hogy csak arra az esetre érvényes ez, ha megfelelően odafigyelünk rá. Ez annyit jelent, hogy a környezetnek néhány kitételnek meg kell felelnie például a megfelelő levegő páratartalom, ami egy lakásnál 50-70%ot jelent, ha ennél kevesebb ez az érték, párologtató berendezést alkalmazzunk, ha ennél magasabb célszerű páramentesíteni. Páramentesítőgép üzletünkben is bérelhető. Tisztításuk porszívózással történik, esetenként speciális tisztítószer használata ajánlott (pl: Bona), vízzel történő rendszeres felmosása nem ajánlott. Ezen kritériumok figyelembe vételével valóban a legidőtállóbb és legszebb burkolat a faburkolat.

 

Laminált padlók:

A divattrendek változását leggyorsabban követni tudó burkolat. Felületeivel látványos változtatásokat tudunk létrehozni, könnyen házilag is lerakható, szaktudást nem igénylő tulajdonságai miatt. Szerkezeti felépítése által nem felújítható, amit elhasználódás után ki kell cserélni. A jó minőségű laminált padló 7 vagy 8mm vastagságú, W31 vagy 32-es kopásállóságú.

 

Hogyan készül laminált padlóból lépcső a Quick step anyagaival?

 

 

Hogyan kivitelezhető?